Etusivu Reseptit Espanjalainen makkarapata (G,L)

Espanjalainen makkarapata (G,L)

4.125
Average: 4.1 (8 votes)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
250
chorizo-makkaraa
1
Flora Kulta juoksevaa
2 perunaa
1.5 sipulia
1
Knorr Mausteinen tomaattikeitto punaisella paprikalla
1
tuoretta persiljaa
Valmistusohje: 

1. Pilko makkarat 1 cm paksuiksi kiekoiksi. Ota 3-4 l teräskattila tai pata ja kuumenna siinä rasva. Lisää sekaan makkarat ja paista niitä muutama minuutti.

2. Kuori perunat sekä sipuli ja pilko ne sopiviksi paloiksi esim. 6 osaan. Lisää ne makkaroiden sekaan. Paista kaikkia aineksia vielä hetki.

3. Kaada Mausteinen tomaattikeitto kattilaan ja hauduta pataa n. 20 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Pilko persilja silpuksi ja ripottele se valmiin padan pinnalle.

4. Tarjoile pata kuumana vaalean leivän kanssa.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista