Etusivu Reseptit Feta-kikhernepyörykät

Feta-kikhernepyörykät

4.24074
Average: 4.2 (54 votes)

Herkulliset kikhernepyörykät saavat lisää makua, kun massan sekaan laittaa fetajuustoa. Pyörykät tarjoillaan raikkaan minttukastikkeen kera.

Feta-kikhernepyörykät
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
600
kuivattuja kikherneitä
50
tahinia
0.5
tuoretta korianteria
0.5
tuoretta minttua
1
juustokuminaa
2
ruokasoodaa
100
Crème Bonjour Valkosipuli tuorejuustoa
2 sitruunan raastetut kuoret
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
100
fetajuustoa
suolaa
Flora Culinesse juoksevaa paistamiseen
Minttukastike:
4
Hellmann´s Real majoneesia
1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
0.5
tuoretta minttua
Valmistusohje: 

Liota kikherneitä yön yli runsaassa vedessä.


Valmista kastike sekoittamalla majoneesi, yhden sitruunan mehu ja kuori sekä ½ punttia tuoretta minttua silputtuna.


Kuivaa kikherneet hyvin liottamisen jälkeen. Mittaa kaikki ainekset paitsi fetajuusto tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Sekoita mukaan feta ja mausta suolalla. Muotoile pyöryköiksi ja paista pannulla rasvassa kauniin värisiksi. Tarjoile minttukastikkeen kera.


vaativa
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista