Etusivu Reseptit Graavattua siikaa ja persiljakastiketta

Graavattua siikaa ja persiljakastiketta

3.95238
Average: 4 (42 votes)

Graavattu siika valmistuu kuin itsestään. Siian annetaan kypsyä vuorokausi jääkaappissa, jonka jälkeen kalaherkku on valmis nautittavaksi. Graavattu siika maistuu sellaisenaan, mutta kylkeen sopii mainiosti myös uudet perunat. Nauti pehmeän Hellmann's majoneesista valmistetun persiljakastikkeen kera. Katso videolta helpot ohjeet kalan graavaukseen.

graavattu siika
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
2 tuoretta siikafileetä
1
karkeaa merisuolaa
2
ruokosokeria
1
tilliä
1 sitruunan kuori
Persiljakastike:
1
Hellmann’s Real majoneesia
2
Flora Kevyt Ruoka 7%
2
hienonnettua persiljaa
Valmistusohje: 

Aloita graavatun siian valmistus puhdistamalla siikafileistä rasvat ja ruodot pois. Sekoita yhteen merisuola, ruokosokeri, hienonnettu tilli ja sitruunan kuori. Ripottele seos astian pohjalle ja nosta siikafileet päälle. Ripottele loput seoksesta siikafileiden päälle ja anna kypsyä suolassa vuorokauden ajan.


Valmista persiljakastike. Yhdistä majoneesi, Flora Ruoka ja hienonnettu persilja. Tarjoile kastike ohueksi viipaloidun graavisiian kaverina.


Katso videolta kuinka helppoa kalan graavaus on!



helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista