Etusivu Reseptit Greippinen juustokakku

Greippinen juustokakku

3.9375
Average: 3.9 (16 votes)

Greippinen juustokakku on värikäs ja raikas kahvipöydän herkku!

annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
Pohja:
200
kaurakeksejä
1
fariinisokeria
2
kanelia
100
Flora margariinia
Täyte:
2.5
Flora Vanillaa
300
Crème Bonjour Maustamaton tuorejuustoa
3
sokeri
2
verigreippiä
4
liivatelehteä
1
verigreippimehua
Pinnalle:
2
verigreippiä
Valmistusohje: 

Näin valmistat greippisen juustokakun:


  1. Hienonna keksit esimerkiksi monitoimikoneessa.

  2. Sekoita joukkoon fariinisokeri, kaneli ja sulatettu rasva.

  3. Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuoan (halkaisija 24 cm) kokoinen pala ja laita se vuoan pohjalle.

  4. Painele pohjataikina leivinpaperin päälle.

  5. Vaahdota Flora Vanilla ja lisää joukkoon Crème Bonjour ja sokeri.

  6. Leikkaa verigreipit pieniksi kuutioiksi ja lisää palat vaahdon joukkoon.

  7. Pehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä (noin 5 minuuttia), valuta vesi pois ja sulata lehdet kuumennettuun greippimehuun. (Kun käytät tuoreista verigreipeistä puristettua mehua, saat juustomassaan kauniin punertavan sävyn.)

  8. Lisää jäähtynyt liivateseos juustomassaan.

  9. Kaada seos pohjan päälle vuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja tai yön yli.

  10. Koristele kakku verigreipin viipaleilla niin, että ne täyttävät koko kakun pinnan.

  11. Irrota kakku vuoan reunoista terävää veistä apuna käyttäen ja avaa irtopohjavuoan rengas.

Laita greippinen juustokakku tarjolle esimerkiksi värikkäälle lasilautaselle.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista