Etusivu Reseptit Grillattu ananas ja rommirusinamousse

Grillattu ananas ja rommirusinamousse

3.90909
Average: 3.9 (44 votes)

Grillissä voi valmistaa hyvin myös herkullisia jälkiruokia. Kokeile vaikka grillattuja ananaksia, joiden marinointiliemessä maistuvat muscovadosokeri, tähtianis, vanilja ja kaneli. Ananakset tarjoillaan herkullisen rommirusinamoussen kera.

grillattua ananasta rommirusinamoussella
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
3
muscovadosokeria
1 tähtianis
1 vaniljatanko
1 kanelitanko
1
valkoviiniä
0.5
ananasmehua
0.5
vettä
1 ananas
Rommirusinamousse:
1
rusinoita
0.5
tummaa rommia
200
Créme Bonjour Maustamaton tuorejuustoa
1
Flora Kuohua
2
tomusokeria
rouhittuja pähkinöitä koristeluun
Valmistusohje: 

Valmista ensin grillattu ananas. Mittaa kattilaan sokeri, mausteet, valkoviini, ananasmehu sekä vesi ja keitä 5 minuuttia. Kuori sillä aikaa ananas, poista puinen keskiosa ja leikkaa ananas neljään osaan. Laita ananaspalat kulhoon ja kaada kiehuva marinointiliemi päälle. Peitä kelmulla ja anna marinoitua seuraavaan päivään. Ota ananakset pois liemestä ja kuivaa hyvin. Grillaa kuumassa grillissä 2 minuuttia per puoli.


Valmista rommirusinamousse. Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja lisää pannulle rusinat. Pyörittele rusinoita pannussa hetki ja lisää rommi. Anna kiehahtaa ja kaada rommirusinat kulhoon jäähtymään. Mittaa loput ainekset toiseen kulhoon ja vaahdota sähkövatkaimella kunnes seos on kuohkeaa. Sekoita rommirusinat mukaan nuolijalla nostellen. Tarjoile rommirusinamousse grillattujen ananasten kera. Koristele annos rouhituilla pähkinöillä.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista