Etusivu Reseptit Grillattu kana kesäkurpitsa-valkopapuhöystöllä (G,♥)

Grillattu kana kesäkurpitsa-valkopapuhöystöllä (G,♥)

4.333335
Average: 4.3 (6 votes)
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
kokonaista kanaa
mausteseos:
3
paprikajauhetta
2
pippurisekoitusta
1
chilijauhetta
1
korianteria
1
kuminaa
Lisäksi:
2
Becel Juokseva kasviöljyvalmiste
1.5
kesäkurpitsaa
2
paprikaa
1
sipulia
3
valkosipulinkynttä
2
varsisellerin varsia
1
valkoisia papuja
1 tomaattimurskaa
2
rakuunaa
1
suolaa
1
pippurisekoitusta
Lisäksi:
2
täysjyväriisiä
Valmistusohje: 

Lämmitä uuni 200°C:n lämpötilaan grillivastuksella. Sekoita mausteet keskenään, hiero ne kanan pintaan. Laita kana uunin alatasolle ja paista kana noin 45-55 minuuttia. Tarkista kanan kypsyys paistomittarilla (70-73°C).Leikkaa kesäkurpitsa ja paprika reilunkokoisiksi paloiksi. Kuori ja lohkoa sipuli. Hienonna valkosipulinkynnet ja viipaloi sellerinvarret. Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan. Kuullota kesäkurpitsa, sipulit ja selleri Becel Juoksevassa muutaman minuutin. Lisää valkoiset pavut ja tomaattimurska, anna kiehua vielä pari minuuttia. Kesäkurpitsassa saa olla vähän puruvastusta. Mausta rakuunalla, suolalla ja pippurisekoituksella. Tarjoa grillikana höystön ja täysjyväriisin kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista