Etusivu Reseptit Grillattu porsaan sisäfilee

Grillattu porsaan sisäfilee

4.0625
Average: 4.1 (16 votes)
Anonyymi
Grillattu porsaan sisäfilee
annosta
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1 porsaan sisäfilee (n. 500 g)
marinadi:
0.5
viskiä
0.5
oliiviöljyä
0.5
hunajaa
1
suolaa
1
mustapippurirouhetta
2 valkosipulinkynttä silputtuna
1
savustettua paprikajauhetta
0.5
chilijauhetta
juuresnyytit:
4 perunaa
1 palsternakka
3 mustajuurta
nokare voita
suolaa myllystä
1 iso tai 2 pientä valkosipulinkynttä
1
(250 g) Sipuli-ruohosipuli sulatejuustoa
ruohosipulisilppua
parsat:
nippu parsaa
Amerikan pekonia
Valmistusohje: 

FILEE: Sekoita marinadin ainekset kannellisessa kulhossa. Kääntele filee kauttaaltaan marinadissa. Laita jääkaappin marinoitumaan yön yli. Ota liha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen grillaamista. Grillaa kypsäksi ja kiedo kypsä filee vielä folioon vähintään 15 minuutiksi ennen leikkaamista.


JUURESNYYTIT: Kuori juurekset ja paloittele ne sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Paista niitä voissa kunnes ne saavat hiukan väriä. Lisää hienonnettu valkosipuli ja mausta suolalla.


Jaa 4 seos foliopalan keskelle ja jaa päälle sulatejuusto nokareina. Ripottele päälle ruohosipulisilppua.


Sulje folionyytit tiiviisti ja grillaa, kunnes ova kypsiä.


PARSAT: Voit halutessasi kuoria parsat. Kiedo 2-3 parsaa yhteen pekoniviipaleella ja grillaa kypsiksi.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista