Etusivu Reseptit Grillikasvikset vuohenjuustomoussella ja pähkinöillä (K)

Grillikasvikset vuohenjuustomoussella ja pähkinöillä (K)

4
Average: 4 (3 votes)
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1 nippu porkkanoita
1 nippu retiisejä
1 (luomu)fenkoli
1 (luomu)kesäkurpitsa
1 nippu vihreää parsaa
Marinadi:
2 valkosipulinkynttä murskattuna
1
sitruunankuorta
¾ sitruunanmehua
1
rypsiöljyä
1
juoksevaa hunajaa
mustapippuria, suolaa
Vuohenjuustomousse:
2
Flora Kuohua
150
pehmeää vuohenjuustoa
½ tl sitruunankuorta
½ tl valkopippuria
100
hasselpähkinöitä
Valmistusohje: 

Pese kasvikset. Viipaloi kesäkurpitsa ja paloittele retiisit.


Valmista marinadi kasviksille sekoittamalla kaikki raaka-aineet keskenään. Laita kasvikset uunivuokaan ja kaada päälle marinadi. Peitä kelmulla ja anna marinoitua vähintään 45 minuuttia huoneenlämmössä.


Valmista sillä välin vuohenjuustomousse sekoittamalla muut raaka-aineet kuohkeaksi vatkatun Flora Kuohun sekaan. Tarkista maku.


Grillaa kasvikset ja asettele ne tarjolle moussen sekä hasselpähkinöiden kanssa. Ripauta halutessasi pinnalle mustapippuria.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista