Etusivu Reseptit Halstrattua nieriää fenkoli-appelsiiniliemessä

Halstrattua nieriää fenkoli-appelsiiniliemessä

3.85
Average: 3.9 (20 votes)
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
600
nieriä
kastike:
1
fenkolia
1
sitruunaruohoa
1
porkkanaa
1
sipulia
50
juuriselleriä
1
valkosipulinkynttä
5
tuoretta inkivääriä raastettuna
2
appelsiinimehua
3
appelsiinin raastettua kuorta
1
Knorr Fond "Du Chef" Kasvisannosfondi
3
vettä
Lisäksi:
4
risonipasta
100
Crème Bonjour Mustapippuri-tilliä
1
Knorr Fond "Du Chef" Kasvisannosfondi
1
rouhittua mustapippuria
Valmistusohje: 

Fenkoli-appelsiiniliemi:Pese ja hienonna fenkoli, porkkana sekä selleri. Kuori ja suikaloi sitruunaruoho sekä sipulit. Kuullota fenkoli, porkkana, selleri, valkosipuli ja sipuli kattilassa. Lisää sitruunaruoho, appelsiinimehu, raastettu appelsiininkuori, kasvisannosliemi ja vesi. Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä 20-30 minuuttia. Siivilöi liemi ja keitä kokoon, kunnes nesteestä on jäljellä puolet. Mausta suolalla ja pippurilla.


Nieriä:Pyyhi kalafileet puhtaiksi. Ripottele karkeaa suolaa lämpimälle paistinpannulle. Hiero kalan nahkaan oliiviöljyä. Halstraa fileet vain nahkapuolelta ja aseta ne sitten uunipellille. Kun risonipasta on valmistumaisillaan, laita fileet uuniin 170 °C asteeseen 5-7 minuutiksi.


Risonipasta:Keitä risonipasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti ja lisää kasvisannosliemi keitinveteen. Valuta pasta ja anna sen jäähtyä hieman. Sekoita pastaan 1 dl Crème Bonjouria. Mausta tarvittaessa pippurilla. Koristele annos paistetulla limeviipaleella ja tuoreilla yrteillä.


vaativa
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista