Etusivu Reseptit Haudutettu porsaanfilee spelttisalaatin kanssa (L)

Haudutettu porsaanfilee spelttisalaatin kanssa (L)

3.7
Average: 3.7 (20 votes)
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
700
HK Viljapossun ulkofileetä
2
Flora Culinessea
2
rouhittua mustapippuria
1.5
vettä
1
Knorr Sipulifondia
Salaattiin:
4
speltinjyvä
1
Knorr Kanafondia
1
sharon-hedelmää
50
sokeriherneitä
2
tomaattia
50
retiisiä
8
herneenversoja
2
oliiviöljyä
1
sitruunanmehua
kastike:
1
Flora Culinessea
1
porkkanaa
0.5
punasipulia
1 palsternakkaa
30
juuriselleriä
0.5
ruokokidesokeria
12
balsamiviinietikkaa
2
punaviiniä
1
vettä
3
Knorr Vasikkafondia
Valmistusohje: 

Paista liha kullanruskeaksi. Kaada päälle vesi ja sipulifondi. Laita liha sekä neste uunivuokaan ja hauduta 100 °C:n lämpötilassa, kunnes lihan sisälämpötila on 70 °C. Anna fileen vetäytyä 5-10 minuuttia foliossa. Mausta pippurilla, lisää halutessa myös hiven suolaa.


SpelttisalaattiKeitä speltinjyvät kanafondilla maustetussa keitinvedessä. Leikkaa muut ainekset pienemmiksi paloiksi. Sekoita kaikki ainekset oliiviöljyyn ja sitruunamehuun. Mausta suolalla ja pippurilla.


BalsamiviinietikkakastikeKuori ja hienonna sipuli, porkkana, palsternakka ja juuriselleri. Kuullota juurekset niin, että ne saavat hieman väriä. Ripottele päälle ruokosokeria, anna sokerin saada väriä. Kaada päälle viini, vesi, balsamiviinietikka ja vasikkafondi. Anna kiehua 20-30 minuuttia. Siivilöi kastike. Keitä kokoon. Mausta suolalla ja pippurilla.


vaativa
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista