Etusivu Reseptit Haudutettua häränlapaa, chimichurri-kastiketta

Haudutettua häränlapaa, chimichurri-kastiketta

4.2
Average: 4.2 (30 votes)

Pitkään hautunut häränlapa saa herkullisen lisäyksen pirteän vihreästä chimichurri-kastikkeesta!

annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
800
häränlapaa
2 porkkanaa
2 sipulia
5 valkosipulinkynttä
1 laakerinlehti
suolaa
pippuria
2
vettä
1
Knorr Fond ”du Chef” Naudanliha-annosfondi
1
Flora & Voi
KASTIKE:
0.5
persiljaa
0.5
korianteria
6 valkosipulinkynttä
0.5
oreganoa
1 kevätsipuli
0.5 vihreä paprika
1.5
oliiviöljyä
3
punaviinietikkaa
1
limemehua
Valmistusohje: 

Näin valmistat haudutetun häränlavan:


  1. Pilko kasvikset isohkoiksi paloiksi.

  2. Laita kattilaan kaikki ainekset paitsi lapa.

  3. Kiehauta ja kaada liemi uunivuokaan johon lapa on aseteltuna.

  4. Peitä foliolla ja hauduta yön yli 100 asteessa.

  5. Anna jäähtyä liemessä.

  6. Paista jäähtynyt lapa rasvassa.

Näin valmistat chimichurri-kastikkeen:


  1. Silppua kaikki aineet hienoksi ja sekoita keskenään.

  2. Anna maustua jääkaapissa yön yli.

keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista