Etusivu Reseptit Haukimureketta salaattipedillä

Haukimureketta salaattipedillä

3.9
Average: 3.9 (10 votes)

Hauki on pian todellinen arvokala, aina luomua ja vähärasvaista terveellistä ruokaa.

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
400
haukifileetä
2
Flora Kuohu
1 kananmuna
1
Turun Sinappia, mieto
1
tilliä hienonnettuna
1
suolaa
1
mustapippuria jauhettuna
kelmua
foliota
Valmistusohje: 

Näin valmistat haukimurekkeen:


  1. Leikkaa haukifilee pienemmiksi paloiksi ja sekoita kylmän Flora Kuohun, kananmunan, sinapin, tillin sekä mausteiden kanssa kutterissa tai tehosekoittimessa tasainen murekemassa.

  2. Tarkasta maku ja lusikoi kelmun etureunaan murekenauha.

  3. Kääri tiukalle rullalle kelmun avulla ja taita päät tiukasti alle.

  4. Laita vielä yksi tai kaksi kerrosta kelmua päälle ja toista sama käärintä.

  5. Lopuksi pakkaa tiukka paketti folioon ja kypsennä kattilassa 100 asteisessa vedessä tai höyryuunissa n. 20 min ajan.

  6. Jäähdytä murekepötkö noin 5 min, poista kelmu ja paista rasvan kanssa kauniin ruskeaksi.

Nauti maukas haukimureke esimerkiksi salaatin ja Crème Bonjour Cuisine, tilli ja sitruuna kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista