Etusivu Reseptit Hedelmäinen vuohenjuustosalaatti (K)

Hedelmäinen vuohenjuustosalaatti (K)

4.5
Average: 4.5 (8 votes)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
0.3
vaaleaa vuokaleipää
0.5
extra vergine oliiviöljyä
2
valkosipulinkynttä
1
tammenlehtisalaattia ruukussa
1
lollo rosso -salaattia ruukussa
1
kurkkua
1 kirsikka tomaatteja
1
persikkaa
250
vuohenjuustoa
kastike:
1
extra vergine oliiviöljyä
3
sitruunanmehua
0.5
mustapippuria
0.5
tuoretta basilikaa ruukussa
Valmistusohje: 

Sivele leipäviipaleet (6 kpl) oliiviöljyllä, johon olet sekoittanut hienonnetut valkosipulinkynnet. Paahda viipaleita uunissa 225 °C:n lämpötilassa 5-10 minuuttia. Jäähdytä leivät ja leikkaa ne kolmioiksi. Leikkaa pestyt salaatinlehdet ja kurkku. Halkaise huuhdotut kirsikkatomaatit. Viipaloi valutetut persikat. Sekoita salaatin ainekset ja aseta tarjolle. Lisää lopuksi vuohenjuustoviipaleet. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada seos kastikkeeksi raikkaalle salaatille. Tarjoa leipäkolmiot erikseen tai ripottele ne salaatin pinnalle.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista