Etusivu Reseptit Helpot rieskarullat

Helpot rieskarullat

4.454545
Average: 4.5 (11 votes)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
200
Crème Bonjour Chili tuorejuustoa
200
katkarapuja
1
limenmehua
Nippu tuoretta korianteria
3 neliskanttista lapinrieskaa
Valmistusohje: 

Valuta katkaravut huolellisesti. Sekoita täyte tuorejuustosta ja katkaravuista. Mausta limenmehulla ja hienonnetulla tuoreella korianterilla.


Levitä täyte rieskojen päälle tasaiseksi kerrokseksi, asettele päälle korianterinlehtiä ja kääri rieskat rullalle. Anna rullien levätä jääkaapissa kelmun alla ainakin 30 minuuttia ennen tarjoilua.


Leikkaa rullat neljään osaan ja tarjoile sellaisenaan tai salaatin kera.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista