Etusivu Reseptit Helppo hirvipata (G,L)

Helppo hirvipata (G,L)

4.166665
Average: 4.2 (6 votes)
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
hirven paistia
2
Flora Culinessea
4
vettä
4
punaviiniä
3
tomaattisosetta
2
laakerinlehteä
4
katajanmarjaa
2
suolaa
2
porkkanaa
10
pikkusipulia
1
vettä
2
maizenaa
2
timjamia
Valmistusohje: 

Nosta sulanut paisti huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsentämistä. Leikkaa paisti reiluiksi kuutioiksi. Ruskista lihapalat rasvassa pienissä erissä ja nosta ne pataan tai uunivuokaan. Kaada paistamiserien välillä pannulle aina hieman vettä ja kaada liemi myös pataan. Kaada pataan punaviini ja nosta joukkoon tomaattisose, laakerinlehdet, katajanmarjat, timjami ja suola. Anna padan hautua 175-asteisessa uunissa kahden tunnin ajan. Kuori ja paloittele porkkanat ja kuori pikkusipulit. Nosta pata uunista ja lisää joukkoon porkkanat ja sipulit. Anna hautua vielä vähintään noin tunnin ajan tai kunnes lihat ovat täysin pehmenneet. Sekoita vesi ja Maizena. Valuta lopuksi suurus kastikkeen joukkoon samalla sekoittaen. Anna hautua 15 minuuttia. 


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista