Etusivu Reseptit Helppo jauhelihakastike (G,L)

Helppo jauhelihakastike (G,L)

3.625
Average: 3.6 (8 votes)

Helppo jauhelihakastike on nopea valmistaa ja se ei vaadi kuin tomaattikastikkeen ja jauhelihaa. Jauhelihakastike maistuu sekä pastan että perunasoseen kanssa. Neljä annosta valmistat alle puolessa tunnissa.

Helppo jauhelihakastike
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
400
HK jauhelihaa
1.5
oliiviöljyä
500
Pecorino-juusto & valkosipuli- tomaattikastiketta
1
sokeria
0.5
suolaa
0.2
mustapippuria
Tarjoiluun:
50
parmesaanijuustoa
10
basilikan lehtiä
Valmistusohje: 

Näin valmistat helpon jauhelihakastikkeen:


  1. Ruskista jauheliha paistinpannulla oliiviöljyssä.

  2. Sekoita joukkoon pastakastike.

  3. Lisää kastikkeeseen sokeri, suola ja mustapippuri.

  4. Anna hautua 5 minuuttia.

  5. Tarjoa kastike keitetyn pastan kanssa.

  6. Koristele annos raastetulla parmesaanijuustolla ja tuoreella basilikalla.

helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista