Etusivu Reseptit Herkkusieni-perunatortilla valkosipulimajoneesin kera

Herkkusieni-perunatortilla valkosipulimajoneesin kera

3.866665
Average: 3.9 (30 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
500
keitettyjä perunoita
2
valkosipulinkynsiä
100
purjosipulin vihreää osaa
50
Flora Kulta juoksevaa
1
herkkusieniä
1
Crème Bonjour, maustettu ruokakerma, paahdettu sipuli
0.5
suolaa
0.25
mustapippuria
6
kananmunaa
2
hienonnettua persiljaa
0.5
suolaa
1
mustapippuria
0.5
minisalaatteja
1
paistettuja sieniviipaleita
3
Hellmann's valkosipulimajoneesi
Valmistusohje: 

1. Kuori perunat ja leikkaa noin sentin viipaleiksi. Hienonna valkosipulinkynnet ja leikkaa puhdistettu purjosipuli halki ja pieniksi paloiksi. Viipaloi sienet.

2. Kuumenna pinnoitetussa pannussa (Ø 26 cm) rasva ja paista siinä perunaviipaleita noin 5 minuuttia käännellen. Lisää sipulit ja sieniviipaleet (jätä kahden sienen viipaleet erikseen) kuumenna seosta käännellen. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Sekoita munien rakenne rikki, lisää persilja, rasva, suola ja mustapippuri. Kaada munaseos tasaisesti pannulle ainesten päälle. Työntele massaa lastan kärjellä pannun pohjasta, jolloin raakaa munaa valuu pohjalle ja munakas hyytyy vähitellen.

4. Sammuta levy ja peitä pannu kannella. Anna tortillan jälkikypsyä noin 5 minuuttia. Liu'uta tortilla tarjoiluvadille varovasti.

5. Koristele yrteillä, paistetuilla sienillä ja valkosipuli majoneesilla.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista