Etusivu Reseptit Herkullinen haukimureke ja Skånen perunat (G)

Herkullinen haukimureke ja Skånen perunat (G)

4.25
Average: 4.3 (4 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
400
haukifilettä
2
kananmunan keltuasia
3 Flora Kouhu
1 suolaa
1 valkopippuria
6 kiinteää perunaa
1 Flora Kulta juokseva
4 Flora ruoka
1 sitruunamehua
2 suolaa
1 valkopippuria
tuoretta tilliä
Valmistusohje: 

1. Poista haukifileistä isoimmat ruodot. Jauha fileet lihamyllyllä tai leikkaa ne veitsellä pieniksi paloiksi.


2. Laita hauki monitoimikoneeseen ja lisää mausteet. Pyöräytä seosta muutaman sekunnin ajan monitoimikoneessa. Käytä leikkaavaa terää. Lisää kylmät keltuaiset. Pyöräytä seosta taas muutama sekunti. Lisää kylmä Flora Kuohu seokseen ohuena nauhana monitoimikoneen käydessä. Heti kun seos on tasainen sammuta monitoimikone. Liika sekoittaminen tekee pullista kumimaisia ja saattaa pilata seoksen rakenteen. Seos pitäisi olla ilmavan oloista ja sellaista, että se juuri ja juuri irtoaa lusikasta ravistettaessa.


3. Laita seos voideltuun muottiin. Jos et omista stansseja, voit käyttää esim. muffinssivuokaa. Paista murekkeita 180°C asteessa n.10 minuuttia. Murekkeen sisälämpötila pitäisi olla yli 52°C.


4. Kuori ja kuutioi perunat. Kuullota perunakuutiota Flora Kullassa, ja lisää Flora ruoka. Hauduta kypsäksi miedolla lämmöllä n.15min. Perunoihin saa kuitenkin jäädä hivenen rakennetta. Lisää lopuksi sitruunamehu ja mausta suolalla ja valkopippurilla.


Koristele annokset tuoreella tillillä.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista