Etusivu Reseptit Hirvenlihakastike (G)

Hirvenlihakastike (G)

4.153845
Average: 4.2 (13 votes)
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
500
hirven paistia
1
sipuli
1
Flora Culinessea
4
vettä
1
Knorr Fond "Du Chef" liha-annosfondi
2
karpalohyytelöä
1
viherpippuria
1
rosmariinia
1
suolaa
2.5
Flora ruoka kevyt & paksu -kasvirasvasekoitetta
puolukka- tai karpalohilloa
Valmistusohje: 

Nosta sulanut paisti huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsentämistä. Suikaloi liha. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista lihasuikaleet rasvassa pienissä erissä ja nosta ne pataan tai uunivuokaan. Kaada paistamiserien välillä pannulle aina hieman vettä ja kaada liemi pataan. Lisää viimeisen ruskistuserän lopussa joukkoon myös sipulit. Kaada ainekset pataan. Lisää joukkoon ”Du Chef” annosfondi, karpalohyytelö, viherpippuri, rosmariini, suola ja Flora kasvirasvasekoite. Nosta pata 175-asteiseen uuniin ja anna kastikkeen hautua noin kaksi tuntia. Sekoita välillä kastiketta. Tarjoile perunoiden, suolakurkkujen ja puolukka- tai karpalohillon kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista