Etusivu Reseptit Hirvipaisti

Hirvipaisti

4.2
Average: 4.2 (35 votes)

Hirvipaisti on loistava ruoka niin syksyn arkeen kuin juhlaankin. Riistaruokien lisukkeeksi sopii mainiosti erilaisia metsän makuja kuten katajanmarjat, puolukat, karpalot sekä sienet. Kannattaa kuitenkin käyttää muita raaka-aineita maltillisesti, jotta riistan maku säilyy valmiissa ruoassa.

 

annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
hirven paistia
3
Flora & Voi
2 sipulia
3 porkkanaa
3 oksaa rosmariinia
2 valkosipulinkynttä
suolaa
pippuria
5
punaviiniä
1 Knorr Fond "du Chef" liha-annosfondi
Valmistusohje: 

Näin valmistat herkullisen hirvipaistin:


  1. Mausta kalvoista puhdistettu paisti suolalla ja pippurilla.

  2. Ruskista paisti pannulla Flora & Voissa ja laita paisti vuokaan.

  3. Viipaloi sipuli, porkkana sekä valkosipuli ja lisää ne sekä rosmariini vuokaan.

  4. Kaada punaviini paistin päälle ja kypsennä paistia 100-asteisessa uunissa kunnes sisälämpötila on  noin 60-astetta eli noin 2 tuntia. Leikkaa valmis paisti viipaleiksi. Halutessasi voit valmistaa paistinliemestä kastikkeen.

keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista