Etusivu Reseptit Hitaasti kypsytettyä lohta

Hitaasti kypsytettyä lohta

4.11111
Average: 4.1 (27 votes)

Herkullinen lohiresepti, jossa lohta ei tarvitse paistaa. Huoneenlämpöisenä tarjottava lohi sopii hyvin yhteen esimerkiksi kukkakaalicurryn kanssa.

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
800
lohta
1
porkkana
1
tilliä
1
sipuli
5
valkoviinietikkaa
10
valkopippuria
6
neilikkaa
1
laakerinlehti
1
Knorr Fond ”du Chef” kala-annosfondi
2.5
vettä
Valmistusohje: 

Poista lohifileestä nahka ja rasvat. Leikkaa annospaloiksi. Laita palat laakeaan astiaan. Kuori porkkana sekä sipuli ja viipaloi. Laita kaikki ainekset, paitsi lohi, kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä viisi minuuttia. Kaada liemi kuumana kalojen päälle ja anna kalojen kypsyä rauhassa. Kun liemi on jäähtynyt huoneenlämpöiseksi, ota kalat pois liemestä ja tarjoile esimerkiksi kukkakaalicurryn kera.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista