Etusivu Reseptit Höyrytetyt kasvikset Dijon –kastikkeella

Höyrytetyt kasvikset Dijon –kastikkeella

4.3
Average: 4.3 (10 votes)

Herkullinen ja helppo kasvislisäke ruualle kuin ruualle.

annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
3
Maille Dijon Sinappia
3
neitsytoliiviöljyä
2
sitruunamehua
1
hunajaa tai vaahterasiirappia
450
kasviksia esim. parsa, sokeriherneet, vihreät pavut, parsakaali, kukkakaali, miniporkkanat.
Valmistusohje: 

Sekoita keskenään kastikeainekset. Pilko ja höyrytä kasvikset, valuta niistä ylimääräinen neste pois. Kaada sinappikastike kasvisten päälle ja sekoita hyvin.


Tarjoile lisukkeena suosikkiruokasi kanssa.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista