Etusivu Reseptit Höyrytetyt pesto-kuharullat (G)

Höyrytetyt pesto-kuharullat (G)

3.92857
Average: 3.9 (14 votes)

Höyrytetyt pesto-kuharullat ovat herkullista ja kevyttä syötävää!

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
kesäkurpitsaa
2
Flora Culinesse juoksevaa
4
kuhafileitä
100
pestoa
0.5
pippurisekoitusta
Kastike:
2.5
ranskankermaa
1
hunajaa
2
sitruunan mehua
Valmistusohje: 

Näin valmistat höyrytetyt pesto-kuharullat:


  1. Leikkaa kesäkurpitsasta pituussuunnassa ohuita, noin 3 mm:n paksuisia lastuja.

  2. Kuumenna Flora Culinesse pannulla ja ruskista siinä kesäkurpitsaviipaleet kevyesti.

  3. Levitä jokaisen kuhafileen pinnalle ruokalusikallinen pestokastiketta.

  4. Laita kesäkurpitsaviipale pestopinnan päälle kalafileelle ja mausta pippurilla.

  5. Käännä fileet rullalle. Nosta rullat höyrykattilaan ja kypsennä höyryssä 10 minuuttia.

  6. Sekoita ranskankerma, 2 rkl pestokastiketta, hunaja ja sitruunamehu kastikkeeksi.

Tarjoa kuharullat kylmän pestokastikkeen ja keitettyjen perunoiden kanssa.


 


Idea! Pesto-kuharullat voi hyvin kypsentää myös uunissa.


Aseta rullat voideltuun uunivuokaan ja paista 200 asteen lämpötilassa noin 20 minuuttia.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista