Etusivu Reseptit Hunajainen appelsiinikana ja limellä maustettu couscous

Hunajainen appelsiinikana ja limellä maustettu couscous

4
Average: 4 (6 votes)
Anonyymi

Hunajaista appelsiinikanaa limemaustetulla couscousilla

annosta
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
COUSCOUS
2
couscous
2
vettä
1
kanaliemikuutio
1
limen mehu ja raastettu kuori
1
rusinoita
KANASUIKALEET
1
maustamaton kanasuikale
suolaa kanasuikaleille maun mukaan
mustapippuria kanasuikaleille maun mukaan
oliiviöljyä paistamiseen
1
chilijauhetta
1
paprikajauhetta
1
inkiväärijauhetta
1
kanelia
0.5
juustokuminaa
2
hunajaa
1
appelsiinin kuori ja puristettu mehu
0.5
vettä
2
mantelilastuja
0.5
tuore persiljanippu
Valmistusohje: 

Valmista couscous: Raasta limen kuori ja purista mehu. Kiehauta vesi kattilassa ja sekoita joukkoon kanaliemikuutio. Nosta kattila liedeltä ja lisää kattilaan couscous, limen kuori, limen mehu sekä rusinat. Anna tekeytyä kannen alla 15 minuuttia.


Raasta appelsiinin kuori sekä purista mehu.

Paista maustamattomat kanasuikaleet pannulla oliiviöljyssä. Mausta suikaleet suolalla ja mustapippurilla.


Siirrä kanasuikaleet syrjään ja lisää oliiviöljytylle pannulle chilijauhe, inkiväärijauhe, korianterijauhe, juustokumina sekä kaneli. Paista miedolla lämmöllä hetki. LIsää sen jälkeen hunaja, vesi, appelsiinin mehu, appelsiinin raastettu kuori sekä kanasuikaleet. Anna hautua noin viisi minuuttia.


Paahda mantelilastut pannulla ja silppua persilja pieneksi.


Tarjoile couscous lisäämällä appelsiinikana couscousin päälle ja ripottelemalla mantelilastut sekä persilja.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista