Etusivu Reseptit Hunajainen lanttupossu (G)

Hunajainen lanttupossu (G)

3.666665
Average: 3.7 (3 votes)
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
4
HK Viljapossunkyljyksiä
4
Turun Sinappia
2
oliiviöljyä
2
sipulia
250
lanttua
200
Crème Bonjour Valkosipulia
2
hunajaa
1
vettä
Valmistusohje: 

Sivele porsaankyljykset sinapilla ja anna maustua. Ruskista kyljykset pannulla öljyssä ja siirrä ne pataan tai paksupohjaiseen kattilaan. Lisää ruskistetut sipuliviipaleet, karkeaksi raastettu lanttu, tuorejuusto, hunaja ja vesi pataan. Hauduta ruokaa miedolla lämmöllä reilu tunti. Tarjoa pata Crème Bonjourilla höystetyn perunasoseen tai keitettyjen perunoiden kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista