Etusivu Reseptit Hunajasinapilla glaseerattuja juureksia

Hunajasinapilla glaseerattuja juureksia

4.02
Average: 4 (50 votes)

Glaseeratut juurekset on terveellinen ja maistuva kasvisruoka vaikka joulupöytään. Glaseeratut juurekset tarjoillaan täyteläisen valkosipulidipin kera, jossa maistuu Crème Bonjour Cuisine Pippuri ja Hellmann's valkosipulimajoneesi. Tarjoile glaseeratut juurekset lasipurkista, josta ne tulevat kauniisti esiin.

glaseeratut juurekset
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
2 porkkanaa
2 palsternakkaa
0.5 lanttu
0.5 juuriselleri
3
mustajuurta
3
Flora Kulta juokseva
2
Maille Honey Dijon sinappi
1.5
suolaa
0.5
mustapippuria
Dippi:
0.5
Crème Bonjour Cuisine Pippurisekoitus
1
Hellmann’s valkosipulimajoneesi
Valmistusohje: 

Lämmitä uuni 220 asteeseen. Kuori kaikki juurekset ja leikkaa niistä noin 2-3 cm paksuisia tankoja. Laita kaikki tangot kulhoon, kaada päälle rasva, sinappi, suola ja pippuri. Sekoita huolellisesti. Levitä juurekset leivinpaperilla päällystetylle uunipellille ja paista noin 25 minuuttia. Sekoita juureksia paiston aikana ainakin kerran; näin saat tasaisemman värin. Kun glaseeratut juurekset ovat kypsiä, annostele ne lasiin ja tarjoile dipin kera.


Valkosipulidippi:


Sekoita dipin ainekset keskenään ja anna maustua 15 minuuttia jääkaapissa. Nauti glaseeratut juurekset valkosipulidipin kera.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista