Etusivu Reseptit Imelletty perunalaatikko (K)

Imelletty perunalaatikko (K)

3.7
Average: 3.7 (10 votes)

Imelletty perunalaatikko kuuluu joulupöydän herkkuihin!

Imelletty perunalaatikko
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
2
perunoita
1.5
vettä
4
vehnäjauhoja
3
suolaa
3
Flora Culinesse juoksevaa
5
Flora Ruoka 15%
5
maitoa
Valmistusohje: 

Näin valmistat imelletyn perunalaatikon:


  1. Valitse perunalaatikkoon jauhoinen perunalajike.

  2. Keitä perunat kypsiksi. Kuori ne kuumina ja soseuta.

  3. Sekoita vehnäjauhot soseutettuun perunaan.

  4. Peitä seos liinalla ja jätä imeltymään 3 – 5 tunniksi lämpimään paikkaan. Paras tulos saavutetaan, kun seoksen lämpötila on yli 50 °C, mutta alle 75 °C.

  5. Kun seos on löystynyt ja maistuu imelältä, lisää siihen suola, rasva ja Flora Ruoka.

  6. Lisää maitoa pikkuhiljaa niin kauan, kunnes seos on sakean vellin kaltaista.

  7. Kaada seos voideltuihin uunivuokiin. Täytä vuoat vain noin puoleen väliin asti, sillä seos saattaa kuohua uunissa.

  8. Paista 150 °C:n lämpötilassa noin 2 tuntia.

keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista