Etusivu Reseptit Intialainen lammaspata

Intialainen lammaspata

4.35484
Average: 4.4 (31 votes)

Intialainen lammaspata saa makunsa lämpimistä mausteista ja tulisesta chilistä. Mausteinen pata maistuukin herkulliselta riisin tai naan-leivän kanssa!

annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
500
lampaan paahtopaistia
3
Flora & Voi
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2
inkivääriä raastettuna
2
garam masala -mausteseosta
1
juustokuminaa
0.5
vettä
1
Knorr Fond ”du Chef” liha-annosfondi
500
tomaattimurskaa
3
tomaattipyrettä
2 tuoretta chiliä
suolaa
2
Flora Ruoka 15%
Valmistusohje: 

Näin valmistat intialaisen lammaspadan:


  1. Leikkaa lammas kuutioiksi ja ruskista kattilassa Flora & Voissa. Ota liha kattilasta pois.

  2. Kuullota kattilassa hienonnettuja sipuleita. Lisää mausteet sekä tomaattipyre ja sekoittele hetki. Lisää kattilaan tomaattimurska, hienonnettu chili. Sekoita hyvin ja lisää lampaat, vesi ja annosfondi.

  3. Keitä 40 minuuttia kannen alla. Lisää Flora Ruoka.

  4. Tarjoile intialainen lammaspata basmatiriisin ja naan-leivän kera.

keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista