Etusivu Reseptit Isoäidin lihapullat tomaatti-sipulikastikkeessa

Isoäidin lihapullat tomaatti-sipulikastikkeessa

4.208335
Average: 4.2 (24 votes)

Valmista perinteiset isoäidin lihapullat Knorr Fond "du Chef" annosfondin avulla. Isoäidin lihapullat tomaatti-sipulikastikkeessa maistuvat sekä perunan että pastan kanssa. Reseptin avulla valmistat neljä annosta alle tunnissa! Mukavaa vaihtelua perinteiseen tomaattikastikkeeseen saa kokeilemalla valmistuksessa erilaisia maustettuja kermavalmisteita tai tuorejuustoa!

Isoäidin lihapullat
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
0.5
korppujauhoja
1
Flora Kevyt Ruoka 7%
1 sipuli
1
Knorr Fond ”du Chef” Naudanliha-annosfondi
0.5
mustapippuria
0.5
viherpippuria
1
kananmunaa
400
HK Naudan paistijauhelihaa
2
Becel Juokseva kasviöljyvalmiste
Kastike:
2 sipulia
1
Becel Juokseva kasviöljyvalmiste
400
tomaattimurskaa
2.5
Flora Kevyt Ruoka 7%
1
basilikaa
1
timjamia
1
Knorr Fond ”du Chef” Naudanliha-annosfondi
0.5
rouhittua mustapippuria
Valmistusohje: 

Näin valmistat isoäidin lihapullat tomaatti-sipulikastikkeessa:


  1. Kuumenna uuni 225°C:n lämpötilaan.

  2. Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota nopeasti pienessä tilkassa Becel Juoksevassa.

  3. Mittaa kulhoon korppujauhot ja Flora Kevyt Ruoka. Anna jauhojen turvota hetki.

  4. Lisää joukkoon sipuli, annosfondi, mausteet, kananmuna ja jauheliha. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

  5. Muotoile taikinasta noin 16-20 lihapyörykkää. Käsien kastelu kylmällä vedellä helpottaa työskentelyä.

  6. Aseta pyörykät Becel Juoksevalla voideltuun uunivuokaan.

  7. Kuori ja suikaloi sipulit.

  8. Ruskista sipulit Becel Juoksevassa.

  9. Lisää tomaattimurska, Flora Kevyt Ruoka, mausteet ja annosfondi.

  10. Kaada kastike lihapyöryköiden päälle ja paista kypsäksi (noin 15 min).

Tarjoa lihapullat esimerkiksi perunoiden, salaatin ja ruisleivän kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista