Etusivu Reseptit Italialainen munakas (G,K,L)

Italialainen munakas (G,K,L)

3.7
Average: 3.7 (10 votes)

Italialainen munakas valmistuu nopeasti ja saa makua basilikasta ja parmesaanijuustosta!

annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
100
pakastettuja sipulikuutioita
2
valkosipulinkynttä
1
oliiviöljyä
6
kananmunaa
1
vettä
1
aromisuolaa (Aromat)
0.3
mustapippuria
25
parmesaanijuustoa
1
tomaattia
0.5
basilikaa
Valmistusohje: 

Näin valmistat italialaisen munakkaan:


  1. Kuullota sipulikuutiot ja puristetut valkosipulin kynnet oliiviöljyssä paistinpannulla.

  2. Riko kananmunien rakenne varovasti kulhossa.

  3. Lisää joukkoon vesi, annosfondi ja mustapippuri.

  4. Kaada munakasseos paistinpannuun sipuleiden päälle.

  5. Liikuttele munakasta pannun pohjaa pitkin, kunnes se hyytyy.

  6. Raasta parmesaanijuusto ja leikkaa tomaatti viipaleiksi.

  7. Ripottele juustoraaste ja aseta tomaattiviipaleet munakkaan pinnalle.

  8. Mausta kuivatulla basilikalla. Halutessasi voit käyttää mausteena myös tuoretta basilikaa.

Tarjoa italialainen munakas lämpimänä suoraan pannulta.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista