Etusivu Reseptit Italialaiset kasvikset (G,K,L)

Italialaiset kasvikset (G,K,L)

3.4
Average: 3.4 (5 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
munakoisoa
0.5
suolaa
2
Extra Vergine -oliiviöljyä
6
tomaattia
1
oreganoa
0.5
suolaa
50
parmesaanijuustoa
0.3
mustapippuria
voiteluun:
1
Extra Vergine -oliiviöljyä
Koristelu:
6
basilikan lehtiä
Valmistusohje: 

Leikkaa pesty munakoiso noin 0,5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet esim. leikkuulaudalle. Ripottele viipaleiden päälle suolaa. Kuivaa noin 30 minuutin kuluttua viipaleiden pinnan päälle erottunut ylimääräinen neste talouspaperilla. Ruskista viipaleet öljyssä pannulla. Laita munakoiso- ja tomaattiviipaleet limittäin öljyllä voideltuun uunivuokaan. Ripottele kasvisten päälle oreganoa, suolaa, jauhettua mustapippuria ja raastettua parmesaanijuustoa. Kypsennä uunin keskitasolla 200 °C:n lämpötilassa 15-20 minuuttia. Koristele paistos tuoreilla yrteillä – esim. basilikalla tai persiljalla. Tarjoa Italialaiset kasvikset alkuruokana tai liha- tai kalaruoan lisäkkeenä. Idea! Jos tarjoat paistoksen pääruokana, annoksesta riittää neljälle.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista