Etusivu Reseptit Itämainen wokki (G,♥)

Itämainen wokki (G,♥)

3.5
Average: 3.5 (2 votes)
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
balsamiviinietikkaa
0.5
soijakastiketta
2
valkosipulinkynttä
400
Kariniemen Kananpojan fileesuikaleita
2
Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta
200
pakastettuja sokeriherneitä
0.5
kesäkurpitsaa
0.5
purjosipulia
1
ananaspaloja
1
vettä
2
Maizena vaaleaa suurustetta
1
mustapippuria
0.5
inkivääriä
0.5
juustokuminaa
Valmistusohje: 

Sekoita etikka, soija ja viipaloidut valkosipulinkynnet keskenään ja kaada broilerisuikaleiden päälle. Anna lihojen maustua jääkaapissa vähintään tunti. Ruskista maustuneet broilerisuikaleet kypsäksi Juoksevassa Becelissä wokissa. Suikaloi kesäkurpitsa ja puhdistettu purjo. Lisää kasvissuikaleet wokkiin ja paista 2 minuuttia. Lisää paistamisen lopussa pakasteherneet. Kaada joukkoon ananaspalat liemineen, vesi ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi. Sekoita suuruste joukkoon ja keitä noin minuutti samalla sekoittaen. Tarjoa wokki keitetyn riisin kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista