Etusivu Reseptit Itsenäisyyspäivän vorschmack

Itsenäisyyspäivän vorschmack

3.6
Average: 3.6 (5 votes)
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
Vorschmack:
1
Flora Kulta juoksevaa
400
karitsan jauhelihaa tai sika-nautajauhelihaa
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
1 Knorr Fond ”du Chef” Naudanliha-annosfondi
4 anjovisfileetä
½ tl valkopippuria
100
tomaattisosetta
vettä
Uuniperunat:
4 jauhoista perunaa
1
oliiviöljyä
suolaa, mustapippuria
Tarjoiluun:
Keitettyä punajuurta viipaloituna
Suolakurkkuja kuutioituina
Valmistusohje: 

Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen.


Silppua sipuli ja kuullota ne paistinpannulla rasvassa. Lisää jauheliha ja anna ruskistua välillä sekoitellen.


Sekoita jauheliha-sipuliseokseen naudanliha-annosfondi sekä valkopippuri. Kaada seos uunivuokaan.


Pilko anjovisfileet pieniksi kuutioiksi. Sekoita anjoviskuutiot jauhelihan joukkoon. Lisää myös tomaattisose. Kaada vuokaan vettä niin, että seos peittyy. Anna muhia uunin alatasolla 1,5 – 2 tuntia. Tarvittaessa voit peittää vuoan foliolla pinnan tummumisen estämiseksi.


Uuniperunat:


Valmista uuniperunat vorschmackin kypsyessä. Pese perunat huolellisesti ja viipaloi ne ohuiksi siivuiksi. Asettele perunaviipaleet uunipellille leivinpaperin päälle, voitele ne öljyllä ja ripottele päälle mausteet. Paista 180° uunin yläosassa noin 15–20 minuuttia.


Tarjoile vorschmack perunoiden, punajuurisiivujen sekä suolakurkkukuutioiden kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista