X
EtusivuReseptitJackin lasagne

Jackin lasagne

4.083335
Keskiarvo: 4.1 (24 arviota)

Tämä lasagne kätkee sisäänsä jauhelihan lisäksi nakkeja ja pekonia!

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
Knorr Lasagne ateria-aineksia
500
HK Naudan paistijauhelihaa
170
HK Amerikan pekonia
1
prinssinakki
1
purjosipulia
3
maitoa
6
vettä
2
Flora Culinesse juoksevaa
1
juustoraastetta
Valmistusohje: 

Näin valmistat Jackin lasagnen:


  1. Ruskista pekoni, jauheliha, purjosipuli ja prinssinakit Flora Culinessessa.

  2. Lisää kastikeainekset, maito ja vesi. Anna kiehua hiljalleen pari minuuttia.

  3. Lado lasagnelevyjä ja kastiketta kerroksittain uunivuokaan.

  4. Aloita kastikekerroksella ja päätä kastikekerrokseen.

  5. Ripottele pinnalle juustoraastetta ennen paistamista.

  6. Paista 200°C:ssa 35 minuuttia.

keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista