Etusivu Reseptit Janssoninkiusaus (G)

Janssoninkiusaus (G)

2.5
Average: 2.5 (2 votes)

Janssoninkiusaukselle ominainen maku saadaan anjovisfileistä!

Janssoninkiusaus
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
perunoita
2
sipulia
100
anjovisfileitä
3
Flora Culinesse juoksevaa
5
Flora Ruoka 15 %
Valmistusohje: 

Näin valmistat janssoninkiusauksen:


  1. Kuori ja raasta perunat karkeaksi raasteeksi.

  2. Hienonna ja lado sipulisilppu perunan ja paloitellun anjoviksen kanssa vuorotellen rasvalla voideltuun, matalaan vuokaan. Jätä päällimmäiseksi kerros perunaa.

  3. Kaada päälle anjovisfileiden liemi ja Flora Ruoka.

  4. Paista 200 °C:n lämpötilassa noin 1,5 tuntia.

Vinkki! Jos käytät pakastettua perunasipulisekoitusta, riittää 1,5 prk Flora Ruokaa. Paista kiusausta tällöin 225 °C:n lämpötilassa noin tunti.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista