Etusivu Reseptit Japanilaisittain marinoitu härkä, paistettua nuudelia

Japanilaisittain marinoitu härkä, paistettua nuudelia

4.5
Average: 4.5 (24 votes)

Japanilaisittain marinoitu härkä tuo itämaisen tuulahduksen ruokapöytään!

annosta
24h+
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
800
marmoroitunutta härän ulkofileetä
1.5
tummaa siirappia
1.5
japanilaista soijaa
5
väkiviinaetikkaa
4
seesamiöljyä
1 chili
1 valkosipulinkynsi
3
seesaminsiemeniä
PAISTETUT NUUDELIT:
200
nuudeleita
1
Knorr Fond "du Chef" Kasvisannosfondi
2
Flora & Voi
200
wok-vihanneksia (pakaste)
2 kananmunaa
2
marinadia, jossa liha on marinoitunut
Valmistusohje: 

Näin valmistat japanilaisittain marinoidun härän:


  1. Poista chilistä siemenet ja pilko hienoksi.

  2. Leikkaa valkosipulinkynsi ohuiksi siivuiksi. Sekoita aineet keskenään.

  3. Putsaa marmorifileestä mahdolliset kalvot ja leikkaa annospaloiksi.

  4. Marinoi lihoja liemessä yön yli.

  5. Paista fileet kuumalla pannulla haluamaasi kypsyyteen.

Näin valmistat paistetut nuudelit:


  1. Keitä nuudelit annosfondilla maustetussa vedessä kypsiksi ja valuta hyvin.

  2. Kuumenna Flora & Voi kattilassa ja paista wok-vihannekset.

  3. Lisää nuudelit kattilaan, riko kananmunien rakenne rikki ja sekoita nuudelien sekaan.

  4. Mausta marinadilla.

helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista