Etusivu Reseptit Jauheliha-kasvisvuoka

Jauheliha-kasvisvuoka

4
Average: 4 (13 votes)

Mehevä jauheliha-kasvisvuoka saa makua tomaattikastikkeesta!

Jauheliha-kasvisvuoka
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
250
pastaa
1
sipulia
3
valkosipulinkynttä
150
HK Naudan jauhelihaa
250
pakastesuikalejuureksia
500
Basilika- tomaattikastike
1.3
Flora Ruoka 15%
5
vettä
1.5
Knorr Kasvisliemikuutiota
3
yrttimaustesekoitusta
0.5
mustapippuria
1.5
Maizena ruskeaa suurustetta
pinnalle:
1
juustoraastetta
Valmistusohje: 

Näin valmistat jauheliha-kasvisvuoan:


  1. Keitä täysjyväpasta pakkauksen ohjeen mukaan suolattomassa vedessä niin, että pasta jää vielä hiukan kovaksi.

  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

  3. Paista pinnoitetulla paistinpannulla jauheliha.

  4. Lisää joukkoon sipulit ja kasvissuikaleet.

  5. Jatka paistamista, kunnes juurekset ovat sulaneet.

  6. Lisää pastakastike, Flora Ruoka ja vesi.

  7. Kun seos kiehuu, mausta liemikuutiolla, yrttisekoituksella ja mustapippurilla.

  8. Keitä muutama minuutti.

  9. Lisää kiehuvaan seokseen suuruste koko ajan sekoittaen. Jatka keittämistä vielä 1 minuutti.

  10. Yhdistä valutettu pasta ja jauheliha-kasvisseos, ja kaada seos kevysesti voideltuun uunivuokaan.

  11. Ripottele pinnalle juustoraaste.

  12. Paista vuokaa uunissa noin 30 minuuttia 200 °C:n lämpötilassa.

keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista