Etusivu Reseptit Jauhelihakeitto

Jauhelihakeitto

3.875
Average: 3.9 (8 votes)

Valmista perinteinen jauhelihakeitto nopeasti ja vaivattomasti! Keittoa on helppo maustaa erilaisilla kasvirasvasekoitteilla tai hapatetuilla kermavalmisteilla. Neljä annosta jauhelihakeittoa valmistuu alle puolessa tunnissa.

Jauhelihakeitto
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
400
HK jauhelihaa
2
Flora Culinesse juoksevaa
2
tomaattipyreetä
1.4
vettä
1
Knorr Kasvisliemikuutiota
0.4
perunoita
400
pakastettuja keittojuureksia
2.5
Flora Ruoka 15 %
0.5
rouhittua mustapippuria
Valmistusohje: 

Näin valmistat jauhelikeiton:


  1. Ruskista jauheliha Flora Culinessessa, lisää ruskistuksen loppuvaiheessa tomaattipyreetä.

  2. Kiehauta vesi ja liemikuutio.

  3. Kuutio kuoritut perunat.

  4. Lisää veteen perunat ja jauheliha.

  5. Anna kiehua 5 minuuttia.

  6. Lisää keittojuurekset ja anna kiehua vielä 5 minuuttia.

  7. Lisää Flora Ruoka ja anna keiton kiehua kunnes perunat ovat pehmeitä.

  8. Mausta tarvittaessa rouhitulla mustapippurilla.

helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista