Etusivu Reseptit Jauhelihamunakas (G)

Jauhelihamunakas (G)

4.375
Average: 4.4 (8 votes)

Jauhelihamunakas on helppo ja nopea valmistaa! Jos kiire tai nälkä yllättää, valmistat tämän munakkaan hetkessä! Makua jauhelihamunakkaaseen saat Crème Bonjourilla. Kaksi annosta valmistat kätevästi alle puolessa tunnissa.

Jauhelihamunakas
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
4
kananmunaa
100
Crème Bonjour Tacoa
Täyte:
200
HK jauhelihaa
1
sipulia
200
pakastesuikalejuureksia
2
ketsuppia
0.5
mustapippuria
0.5
suolaa
1
tomaattia
Paistamiseen:
2
Flora Culinesse juoksevaa
Valmistusohje: 

Näin valmistat jauhelihamunakkaan:


  1. Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli pannulla.

  2. Lisää pakastesuikaleet, ketsuppi, mustapippuri ja suola.

  3. Leikkaa tomaatti ohuiksi siivuiksi.

  4. Riko kananmunien rakenne kulhossa ja vatkaa joukkoon tuorejuusto.

  5. Kuumenna Flora Culinesse paistinpannulla – jos teet munakkaan pienellä pannulla, valmista tällöin kaksi munakasta.

  6. Kaada munakasseos pannulle ja kypsennä. Sekoita aluksi munakasta vetäen paistilastalta munakasta pannun laidalta keskelle päin.

  7. Anna munakkaan kypsyä miedolla lämmöllä kannen alla noin 5 minuuttia.

  8. Levitä tomaattisiivut ja täyte munakkaan toiselle puoliskolle.

  9. Käännä munakas puolikuun malliseksi.

  10. Jaa munakas kahteen osaan ja annostele suoraan lautasille.

keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista