Etusivu Reseptit Joulusilakat (G)

Joulusilakat (G)

3.894735
Average: 3.9 (19 votes)

Nämä joulusilakat maistuvat herkullisesti valkosipulilta!

annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
5
vettä
1
valkoviinietikkaa
3
suolaa
1
sokeria
500
silakkafileitä
Kastike:
1.5
ranskankermaa
1
Becel majoneesia
2
valkosipulinkynttä
1
suolaa
0.3
valkopippuria
1
rakuunaa
2
sitruunanmehua
Valmistusohje: 

Näin valmistat joulusilakat:


  1. Sekoita vesi, etikka, suola ja sokeri keskenään.

  2. Laita silakkafileet marinadiin ja anna marinoitua yön yli.

  3. Valuta marinadi huolellisesti pois.

  4. Paloittele fileet suupaloiksi.

  5. Sekoita ranskankerman joukkoon majoneesi, hienonnetut valkosipulin kynnet ja mausteet.

  6. Kaada kastike kalapalojen päälle, sekoita ja anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.

keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista