Etusivu Reseptit Juustoinen kinkku-makaronivuoka

Juustoinen kinkku-makaronivuoka

3.827585
Average: 3.8 (29 votes)
Anonyymi
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
400
sarvimakaronia tai muuta pastaa
suolaa + vettä keittämiseen
250
kinkkusuikaleita
250
voimakasta sulatejuustoa
1
paprika
muutama miniluumutomaatti
0.5 punainen chilipalko
3
makaronin keitinvettä
1
ruokakermaa
rouhittua mustapippuria
0.5
tuoretta persiljaa silputtuna
mozzarellajuustoraastetta
oliiviöljyä
Valmistusohje: 

Kuutioi paprika, pilko chili ja tomaatit. Laita makaronit kiehuvaan reilusti suolalla maustettuun veteen, älä keitä ihan kypsäksi. Kuullota pannulla oliiviöljyssä chilisilppua, kinkkusuikaleita ja kuutioitua paprikaa. Lisää vähän myöhemmin pannulle myös pilkotut tomaatit. Valuta pasta, ota 3 dl keitinvettä talteen. Lisää vesi, ruokakerma ja kuutioitu sulatejuusto pannulle. Kun juusto on sulanut, mausta mustapippurilla ja silputulla tuoreella persiljalla. Yhdistä pastan joukkoon ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista 200 asteessa 20-30 minuuttia, kunnes juusto on saanut väriä. Anna levätä hetki ennen syöntiä.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista