Etusivu Reseptit Juustoinen lohimousse (G)

Juustoinen lohimousse (G)

4.384615
Average: 4.4 (13 votes)
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
4
liivatelehteä
200
kylmäsavustettua kirjolohta
2.5
Flora vispiä
200
Crème Bonjour Katkarapua
1.5
tilliä
1
mustapippuria
1
Knorr kasvisfondia
1
sitruunanmehua
Valmistusohje: 

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Hienonna lohi (voit käyttää myös graavilohta). Vaahdota Flora Vispi ja vatkaa joukkoon tuorejuusto, kunnes seos tasaista. Lisää lohi, hienonnettu tilli ja mustapippuri ja liemitiiviste. Puristeta liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun. Kaada liivateseos ohuena nauhana lohi-tuorejuustoseokseen samalla sekoittaen. Vuoraa kulhoa tai vuoka tuorekelmulla ja kaada seos vuokaan. Peitä kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa mielellään seuraavan päivään. Kumoa lohimousse tarjoiluastialle ja irrota kelmun avulla. Tarjoa alkulruokana, voileipäpöydässä tai ruisleivän kanssa.


vaativa
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista