Etusivu Reseptit Juustoinen päärynä-perunasalaatti

Juustoinen päärynä-perunasalaatti

3.6
Average: 3.6 (50 votes)

Pimeään aikaan sopiva, hieman tuhti, mutta päärynällä raikastettu salaatti on mainio tarjottava vaikkapa paistetun kanan tai lihan seurana. Sopii myös salaattibuffettiin.

Herkullisen reseptin on laatinut Hellapoliisi.

perunasalaatti
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
Maille Dijonnaise sinappi-majoneesia
5 isoa kypsää perunaa
2 päärynää
200
voimakasta juustoa
2
kaprismarjoja
1 ruukku lehtipersiljaa, lipstikkaa tai rakuunaa
Pinnalle:
rucolaa
Valmistusohje: 

Kuori kypsät perunat ja leikkaa reilun kokoisiksi suupaloiksi. Kuori päärynä ja leikkaa kuutioiksi. Paloittele myös juusto. Hienonna lehtipersilja, lipstikka tai rakuuna. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Lisää myös kaprismarjat. Kääntele joukkoon Dijonnaise sinappi-majoneesi. Tarkista maku. Tarjoa seuraksi esimerkiksi Dijonnaise –sinappimajoneesilla siveltyjä ja rulliksi käänneltyjä kinkkurullia.


Reseptin laatinut:
Hellapoliisi
Reseptin tarjoaa:
Maille


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista