Etusivu Reseptit Juustolla täytetty kirjolohi (G)

Juustolla täytetty kirjolohi (G)

3.333335
Average: 3.3 (3 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
kirjolohifileetä
täyte:
250
Crème Bonjour Maustamatonta
1
rakuunaa
0.5
timjamia
1
basilikaa
0.3
mustapippuria
2
sitruunanmehua
liemi:
0.5
vettä
0.5
Knorr kasvisfondia
0.3
suolaa
0.3
valkopippuria
Valmistusohje: 

Tee lohifileestä tasku. Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunassa oleva viilto, että filee leikkautuu puolikkaiksi. Älä leikkaa niin syvää viiltoa, että lohifilee leikkautuu puolikkaiksi. Laita veitsi viiltoon ja leikkaa fileen sivu pitkittäin auki ikäänkuin taskuksi. Tee sama fileen toiselle sivulle. Sekoita täytteen ainekset. Täytä fileeseen leikattu tasku täytteellä ja sulje filee hammastikulla. Laita lohifilee vuokaan ja mausta fileen pinta vesi-liemitiiviste-mauste -seoksella. Paista uunissa 170 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista