Etusivu Reseptit Juustovoileipäkakku (K)

Juustovoileipäkakku (K)

3.142855
Average: 3.1 (7 votes)

Voileipäkakkujen täytteitä voi vaihdella mielensä mukaan ja ne ovat herkullisia juhlapöydän tarjottavia.

juustovoileipäkakku
annosta
24h+
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
2
vaaleaa vuokaleipää
50
Flora Kulta 80% margariinia
1
aprikoosimarmeladia
200
Crème Bonjour Maustamaton tuorejuustoa
200
Crème Bonjour Yrttitarha tuorejuustoa
200
briejuustoa
0.5
tuore ananas
2
tuoretta kirveliä
Koristelu:
2
hedelmiä
30
pähkinöitä
20
tuoreita yrttejä
Valmistusohje: 

Näin valmistat juustovoileipäkakun:


  1. Viipaloi vuokaleivät pituussuunnassa ja leikkaa leipäviipaleista reunat pois.

  2. Yhdistä täytteen Crème Bonjour-tuorejuustot hyvin sekoittaen.

  3. Kuutioi brie ja ananas. Hienonna kirveli.

  4. Peitä vuoan pohja leipäviipaleilla.

  5. Levitä viipaleille ohuet margariini- ja marmeladikerrokset.

  6. Levitä viipaleille kolmasosa juustotäytteestä ja ripottele päälle puolet brie- ja ananaskuutioista sekä kirvelisilpusta juuston päälle.

  7. Tee seuraava leipä- ja täytekerros samoin ja peitä täyte lopuilla leipäviipaleilla.

  8. Peitä vuoka kelmulla, laita jääkaappiin ja anna maustua muutamasta tunnista seuraavaan päivään.

  9. Kumoa kakku tarjoiluvadille. Kuorruta pinta lopulla juustoseoksella ja koristele.

  10. Tarjoa juustovoileipäkakku esimerkiksi teen, kahvin ja valkoviinin tai samppanjan kanssa.

keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista