Etusivu Reseptit Kaalilaatikko

Kaalilaatikko

4.09091
Average: 4.1 (33 votes)

Perinteinen kaalilaatikko kuuluu syksyn herkkuihin! Perinteiseen kaalilaatikkoon saat helposti makua Knorr Fond "du Chef" lihafondin avulla. Resepti sisältää noin neljä annosta.

Perinteinen kaalilaatikko
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
puuroriisiä
2.5
vettä
500
keräkaalia
200
jauhelihaa
1
sipulisilppua
1
Flora Kulta juokseva
1
siirappia
suolaa
pippuria
1
Knorr Fond "du Chef" liha-annosfondi
3
vettä
Valmistusohje: 

Keitä riisi kypsäksi ja valuta ylimääräinen vesi pois. Hienonna kaalit. Kuumenna rasva lämpimäksi padassa ja ruskista jauheliha. Lisää hienonnettu kaali sekä sipulisilppu ja hauduta 5 minuuttia sekoittaen. Sekoita kaikki aineet keskenään ja lisää vesi sekä annosfondi. Laita seos voideltuun uunivuokaan. Paista 175-asteessa noin tunti.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista