X
EtusivuReseptitKaalilaatikko

Kaalilaatikko

3.625
Keskiarvo: 3.6 (16 arviota)

Voit tehdä kaalilaatikon myös ilman kermaa,fondia käyttäen,jolloin siitä tulee laktoositon.

annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1.2
kaali
2
riissiä keitettynä
400
jauhelihaa
1
sipulia
1
kananmuna
2
kaalinkeitinlientä
2
flora pekoni-sipulikermaa
maun mukaan suolaa,meiramia ja pippuria
Valmistusohje: 

Pilko kaali palasiksi ja laita kiehumaan yhdessä riissin ja sipulin kanssa.

Keitä sen aikaa että riissit pehmenevät melkein kypsiksi.(n 25 min).

Ruskista jauheliha.

Lado kerroksittain pataan(teräskattilaan)kaaliseosta ja jauhelihaa.

Päällimmäinen kerros kaalia.

Tee kaalin keitinliemestä,kermasta ja kananmunasta sekoitus,jonka kaadat pataan.

Paista aluksi 225 asteessa n25 min ja pienennä sitten 180 asteeseen ja jatka paistamista vielä 40 min.

Tarjoa puolukoiden kanssa.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista