Etusivu Reseptit Kaalilaatikko (G)

Kaalilaatikko (G)

3.90909
Average: 3.9 (11 votes)

Kaalilaatikko on syksyn ja talven herkullinen uuniruoka. Kaalilaatikkoon saat makua Knorr Fond "du Chef" annosfondin avulla. Tarjoa valmis kaalilaatikko puolukkahillon tai -survoksen kanssa. Tämän gluteenittoman reseptin avulla valmistat noin kuusi annosta.

Kaalilaatikko
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
valkokaali
25
Flora Culinesse juoksevaa
2
vettä
1
Knorr Fond ”du Chef” Naudanliha-annosfondi
0.5
siirappi
1
meiramia
1
sipulia
25
Flora Culinesse juoksevaa
500
HK jauhelihaa
0.5
suolaa
0.5
viherpippuria
Liemi:
5
Flora Ruoka 15 %
0.5
suolaa
0.5
pippurisekoitusta
Pinnalle:
1
juustoraastetta
Valmistusohje: 

Näin valmistat kaalilaatikon:


  1. Paloittele kaali suikaleiksi.

  2. Sulata rasva isossa kattilassa ja laita kaalisuikaleet kattilaan.

  3. Kypsennä 5 minuuttia käännellen kaaleja lastalla.

  4. Lisää vesi, liemitiiviste, siirappi ja meirami kattilaan.

  5. Hauduta puolikypsäksi. Lisää tarvittaessa vettä.

  6. Hienonna sipuli.

  7. Sulata rasva paistinpannussa ja ruskista sipulit ja jauheliha.

  8. Mausta sipuli-jauhelihaseos suolalla ja rouhituilla pippureilla.

  9. Lisää seos kattilaan kaalin sekaan. Sekoita hyvin.

  10. Kaada seos voideltuun uunivuokaan.

  11. Mausta Flora Ruoka suolalla ja pippurisekoituksella.

  12. Valuta liemi uunivuokaan kaali-jauhelihaseoksen päälle.

  13. Ripottele kaalilaatikon pintaan juustoraaste.

  14. Paista laatikkoa 180 °C:n lämpötilassa 1-1½ tunnin ajan.

Tarjoa kaalilaatikko esimerkiksi puolukkahillon ja salaatin kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista