Etusivu Reseptit Kaalipata

Kaalipata

3
Average: 3 (8 votes)

Kaalipadassa maistuu myös täysjyväohra!

Kaalipata
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
valkokaali
2
porkkanaa
400
HK Naudan paistijauhelihaa
3
Flora Culinesse juokseva
2
salottisipulia
2
kynteliä
1.5
suolaa
2
mustapippuria
2
siirappia
5
vettä
1.5
täysjyväohraa
1
meiramia
Valmistusohje: 

Näin valmistat kaalipadan:


  1. Leikkaa valkokaali karkeiksi suikaleiksi.

  2. Kuori ja suikaloi porkkanat ja sipuli.

  3. Ruskista jauheliha padassa Flora juoksevassa.

  4. Lisää kaali, porkkana suikaleet ja sipuli, paista vielä hetki.

  5. Lisää mausteet, vesi, täysjyväohra ja anna kiehua kunnes täysjyväohra on kypsä.

Tarjoa kaalipata puolukkasurvoksen ja ruisleivän kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista