Etusivu Reseptit Kalanyytit perunapedillä

Kalanyytit perunapedillä

4.5
Average: 4.5 (28 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
900
nahallista kalafileetä (esim. lohi, ahven, siika, kuha)
1 Knorr Fond ”du Chef ” Kala -annosfondi
1
vettä
1 sitruunan mehu ja kuori raastettuna
6 palaa alumiinifoliota
Flora Culinessea
600
keitettyjä ja jäähdytettyjä varhaisperunoita tai perunoita
1 punasipuli
suolaa, mustapippuria
maun mukaan yrttejä, valkosipulia, soija- tai kalakastiketta ja tuoretta chiliä
TARJOILUUN
1 rs (200 g) Crème Bonjour Savuinen BBQ -tuorejuustoa
Valmistusohje: 

Leikkaa kalafileet annoskokoon.


Kiehauta fondikuutio, vesi, sitruunamehu ja kuoriraaste. Jäähdytä hetki ja valuta seos kalapalojen päälle.


Voitele foliopalat. Nosta paloitellut peru- nat, silputtu sipuli ja valitsemasi mausteet foliopalojen päälle ja siirrä kalapalat kasvisten päälle. Rutista tai taittele nyytit kiinni, ja kypsennä keskilämpöisessä grillissä tai uunissa 200 °C noin 20 minuuttia.


Kalapalojen paksuus vaikuttaa kypsymisaikaan.


Notkista tuorejuusto ja tarjoa se kalanyyttien kastikkeena.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista